Skip to main content
Kung fu-stekte nudler og svinefilet
Kung fu-stekte nudler og svinefilet

Kung fu-stekte nudler og svinefilet

En versjon til barn, en til voksne

Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Ta smaksløkene dine med på en reise til Asia med våre Kung fu-nudler og svinekjøtt. Denne retten fanger essensen av det asiatiske kjøkkenet og kombinerer dristige smaker og aromatiske krydder.

Tags:
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Proteinrik
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sesam
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

50 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Paprika

1 stk

Hvitløk

40 g

Søt chilisaus

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

4 g

Buljong

(Inneholder: Selleri)

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Ketchup til saus

½ ts

Sukker til saus

1 ss

Mel til saus

2 dl

Vann til saus

¼ ts

Sukker til grønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier680 kcal
Energi (kj)2845 kj
Fett13.7 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater85.5 g
Sukker20.8 g
Protein51.3 g
Natrium641.1 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær paprika i 2 cm store biter.

Skjær vårløk og pak choi i tynne skiver. Separer den grønne og den hvite delen av pak choi.

Finhakk eller press hvitløk.

Kok nudler
2

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Bland saus
3

I mellomtiden, bland søt chilisaus, halvparten av soyasausen, ketchup, sukker, buljong, hvetemel og vann i en liten skål.

Bland sesamfrø, resterende soyasaus, sukker, halvparten av vårløken og den grønne delen av pak choi i en stor skål.

Stek kjøtt
4

Skjær kjøtt i 1 cm tynne strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Lag saus
5

Tilsett hvitløk, paprika, resterende pak choi og resterende vårløk i stekepannen med kjøtt. Stek  i 2-3 min.

Tilsett sausblandingen i stekepannen og stek videre i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Vend kokte nudler i sausen.

Server
6

Anrett nudler med kjøtt og grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med pak choi- og sesamblanding.