Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Ta smaksløkene dine med på en reise til Asia med våre Kung fu-nudler og svinekjøtt. Denne retten fanger essensen av det asiatiske kjøkkenet og kombinerer dristige smaker og aromatiske krydder.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Pak choi
1 stk
Vårløk
50 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Paprika
1 stk
Hvitløk
40 g
Søt chilisaus
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)
4 g
Buljong
(Inneholder: Selleri)
300 g
Svin ytrefilet
2 ss
Ketchup til saus
½ ts
Sukker til saus
1 ss
Mel til saus
2 dl
Vann til saus
¼ ts
Sukker til grønnsaker
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til steking
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Skjær paprika i 2 cm store biter.
Skjær vårløk og pak choi i tynne skiver. Separer den grønne og den hvite delen av pak choi.
Finhakk eller press hvitløk.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, bland søt chilisaus, halvparten av soyasausen, ketchup, sukker, buljong, hvetemel og vann i en liten skål.
Bland sesamfrø, resterende soyasaus, sukker, halvparten av vårløken og den grønne delen av pak choi i en stor skål.
Skjær kjøtt i 1 cm tynne strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøtt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett hvitløk, paprika, resterende pak choi og resterende vårløk i stekepannen med kjøtt. Stek i 2-3 min.
Tilsett sausblandingen i stekepannen og stek videre i 2-3 min, eller til noe tyknet.
Vend kokte nudler i sausen.
Anrett nudler med kjøtt og grønnsaker i dype tallerkener.
Topp med pak choi- og sesamblanding.