HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpansk Paprikakrydret Sei
topBanner
Spansk paprikakrydret sei

Spansk paprikakrydret sei

med "pan con tomate" og ovnsbakte grønnsaker

Dagens kulinariske reise går til Spania, og vi skal lage paprikakrydret sei med "pan con tomate". Fisken krydrer vi med vår egen krydderblanding, kalt Mamas Favoritt, før vi steker den til perfeksjon. Vi serverer også "pan con tomate" - baguette med en herlig tomatblanding på. Sammen med ovnsbakte grønnsaker og kremet aioli blir dette til en spansk helaften!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:GlutenHveteEggFiskSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ stk

Squash

1 stk

Løk

1 stk

Vårløk

½ stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSesam)

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

250 g

Sei

(InneholderFisk)

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

300 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier617 kcal
Energi (kj)2581 kj
Fett23.09 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater69.74 g
Sukker13.4 g
Protein31.66 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter i 2 cm biter. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, drypp over en skvett olivenolje og bland godt. Bak i 25-30 min.

2

Skjær squash [½ stk, 2P] og løk i 2 cm biter. Skjær vårløk i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk [½ stk, 2P]. Skjær tomat i to og riv til tomatpuré-konsistens. Bland tomatpuréen, hvitløk, salt [¼ ts | 1/2 ts] og sukker [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Sett til side.

3

Del baguette på langs og drypp over en skvett olivenolje [1 ss | 2 ss]. Når potetene har 12 min igjen, fordel squash og løk krydret med Hvitløksflørt, halvparten av Mamas Favoritt, en klype salt og pepper med en skvett olivenolje på stekebrettet. Bland alt med potetene. Stek ut steketiden, 10-12 min. Legg baguette direkte på en rist og stek i 7-8 min, til gyllen. TIPS: Bruk 2 stekebrett for 4P.

4

Krydre fisk med resterende Mamas Favoritt og en klype salt på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Topp bagutte med tomatblanding (øs av så mye væske som mulig). Krydre med en klype salt. Tilsett også en skvett olivenolje om ønskelig.

6

Anrett grønnsaker, fisk og pan con tomate på tallerkener. Topp med aioli og pynt med vårløk.