Fysen på pizza? Her kommer en morsom variant med masse grønnsaker, perfekt for alle som vil bli like sterke som Lucario. Pizzaen serveres med en frisk eplesalat ved siden av, som gir ekstra krønsj.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
195 g
Hakkede tomater
50 g
Soltørkede tomater
1 stk
Squash
1 stk
Basilikum
60 g
Salatblanding
1 stk
Eple
1 stk
Løk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
30 g
Pistasjnøtter
(Inneholder: Nødder, pistasjnøtter Kan inneholde spor av: Hvete, Gluten, Havre, Sesam, Bygg, Peanøtter, Spelt, Rug)
100 g
Revet gouda
(Inneholder: Melk)
½ ss
Olje til grønnsaker
¼ ts
Salt til grønnsaker
1 ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Ta pizzadeig ut av pakning og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Skjær squash i tynne skiver.
Grovhakk soltørkede tomater.
Bland rødløk, soltørkede tomater, squash, olivenolje og salt i en stor skål.
Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og del i to emner.
Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til ca 25 cm i diameter. La hvile et par minutter hvis deigen er vanskelige å jobbe med.
Overfør til et stekebrett med bakepapir.
Bland hakkede tomater, sukker og salt i en liten skål.
Bre tomatsaus over pizzadeig.
Topp med finrevet ost, gouda, squash, rødløk og soltørkede tomater.
Bak pizza i ovnen i 12-13 min, eller til gyllen og gjennomstekt.
I mellomtiden, halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Skyll salatblanding.
Bland pistasjnøtter, salat, eple, salt og olivenolje i en stor skål.
Plukk basilikumblad.
Anrett pizza på tallerkener og topp med basilikumblad.
Server med eplesalat.