Skip to main content
Power-UP vegetarpizza

Power-UP vegetarpizza

inspirert av Mega Lucario

Fysen på pizza? Her kommer en morsom variant med masse grønnsaker, perfekt for alle som vil bli like sterke som Lucario. Pizzaen serveres med en frisk eplesalat ved siden av, som gir ekstra krønsj.

Tags:
Vegetar
Spis meg først
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Nødder
pistasjnøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)

195 g

Hakkede tomater

50 g

Soltørkede tomater

1 stk

Squash

1 stk

Basilikum

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

1 stk

Løk

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

30 g

Pistasjnøtter

(Inneholder: Nødder, pistasjnøtter Kan inneholde spor av: Hvete, Gluten, Havre, Sesam, Bygg, Peanøtter, Spelt, Rug)

100 g

Revet gouda

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

Næringsinnhold

Kalorier958 kcal
Energi (kj)4010 kj
Fett36.9 g
Mettet fett14.3 g
Karbohydrater114.1 g
Sukker23.4 g
Protein40.7 g
Natrium425.9 mg

Framgangsmåte

Forbered topping
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft). 

Ta pizzadeig ut av pakning og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skjær squash i tynne skiver.

Grovhakk soltørkede tomater.

Bland rødløk, soltørkede tomater, squash, olivenolje og salt i en stor skål.

Forbered deig
2

Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og del i to emner.

Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til ca 25 cm i diameter. La hvile et par minutter hvis deigen er vanskelige å jobbe med.

Overfør til et stekebrett med bakepapir.

Lag pizza
3

Bland hakkede tomater, sukker og salt i en liten skål.

Bre tomatsaus over pizzadeig.

Topp med finrevet ost, gouda, squash, rødløk og soltørkede tomater.

Bak pizza i ovnen i 12-13 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

Forbered salat
4

I mellomtiden, halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Skyll salatblanding.

Lag salat
5

Bland pistasjnøtter, salat, eple, salt og olivenolje i en stor skål.

Plukk basilikumblad.

Server
6

Anrett pizza på tallerkener og topp med basilikumblad.

Server med eplesalat.