Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Kyllingbuljong
1 pose
Basilikum
20 g
Valnøtter
4 g
Middelhavsdrøm
100 g
Couscous
1 stk
Sitron
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Agurk
100 g
Gresk salatost
2 stk
Tomat
½ stk
Rødløk
1 ss
Olivenolje (steg 4)
2.5 dl
Vann (steg 2)
Finhakk tomat og agurk. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk valnøtter. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Bland kylling, middelhavsdrøm, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.
Kok opp en kjele med vann* [2,5 dl | 5 dl] og buljong. Tilsett couscous og en skvett olivenolje*. Rør godt før du legger lokk på og fjerner kjelen fra varmen. La hvile i 5 min, eller til vannet er absorbert.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Finhakk basilikum. Bland tomat, agurk, rødløk, valnøtter, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Smuldre over gresk salatost og bland godt. Bland basilikum, olivenolje* [1 spsk | 2 spsk], en stor skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Når couscousen er ferdig, bland inn sitronskall og en klype salt* og pepper*. Rør med en gaffel.
Fordel middelhavskylling, couscous og gresk salat på tallerkener. Drypp over basilikumdressing.