Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Ta med barna på kjøkkenet og prøv en ny type nuggets – nemlig veganske. Nuggetsene sprøstekes i pannen, og serveres med fargerike rotfruktfries og ostegratinert brokkoli, med spicy BBQ-saus eller kremet majones som dipp.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
2 stk
Gulrot
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
250 g
Brokkoli
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
200 g
Veganske Nuggets
(Inneholder: Havre, Hvete, Bygg, Gluten)
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
30 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sennep)
20 g
Sriracha
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til grønnsaker
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og gulrot (uskrelte) i 1 cm tynne staver, og fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, og krydre med Hello Sunrise, Salt og en klype pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, bland BBQ-saus, sriracha og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.
TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.
Skjær brokkolibuketter og stilk i 2 cm store biter.
Fordel brokkoli på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til myknet.
Ta brokkoli ut av ovnen og topp med ost når det gjenstår 5 min av steketiden.
Bak i ovnen i resterende tid.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek veganske nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.
Anrett fries, brokkoli og veganske nuggets på tallerkener.
Server med en klatt majones til barna og BBQ-saus til de voksne.