Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøstekt halloumi

Sprøstekt halloumi

med hjemmelaget pommes frites og søt coleslaw

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Tags:
Vegetar
Enkel
Allergener:
Melk
Sulfitter
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

50 g

Ananas

1 pose

Gressløk

1 stk

Halloumi

(Inneholder: Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde spor av: Selleri)

1 stk

Gulrot

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

½ stk

Sitron

50 g

Srirachamajones

(Inneholder: Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

½ ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1105 kcal
Energi (kj)4622 kj
Fett69.7 g
Mettet fett24.3 g
Karbohydrater80.6 g
Sukker16 g
Protein39 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter til tynne pommes frites.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

Forbered råvarer
2

Finhakk eller press hvitløk.

Skrell ananas og skjær i små biter.

Finhakk gressløk.

Del sitron [1/2 stk, 2P] i to.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Skjær halloumi i 3 x 3 cm biter (4 per person).

Panér halloumi
3

Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.

Legg hvetemel [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken.

Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.

Bak halloumi
4

Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. Bak i ovnen i 10 min, eller til gyllen.

Lag coleslaw
5

Bland strimlet salat, gulrot, ananas, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett sprøstekt halloumi, søt coleslaw og pommes frites på tallerkener.

Server srirachamajones på siden.