4 g
Panamat
250 g
Kjøttdeig
1 stk
Pizzadeig
(InneholderHvete, Gluten)50 g
Revet mozzarella
(InneholderMelk)60 g
BBQ-saus
(InneholderSulfitter, Sennep)1 stk
Rødløk
2 stk
Tomat
1 stk
Hvitløk
½ pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.
Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og panamat, og stek i 1-2 min, eller til lett tyknet. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttsaus på deigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og dryss over revet mozzarella. Bak pizza i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg!
Finhakk tomater. Bland en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en skål.
Skjær pizza i passende stykker. Topp med grønn tomat.