Spansk paellabowl med svine- og storfekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk paellabowl med svine- og storfekjøtt

Spansk paellabowl med svine- og storfekjøtt

med sitronyoghurt og ruccola

Prøv deg på en spansk klassiker med vår nydelig paellabowl! Vi topper retten med krydret kjøttdeig, fersk ruccola og en mild og kremete yoghurtsaus som dufter av sitron.

Tags:
Rask
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Paprika

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

150 g

Jasminris

1 boks

Tomatpure

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

2 g

Spisskummin, støtt

4 g

Røkt paprikapulver

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Sitron

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til ris

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til saus

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier767 kcal
Energi (kj)3209 kj
Fett35.1 g
Mettet fett11.2 g
Karbohydrater76.4 g
Sukker11.8 g
Protein30.4 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk løk og paprika.

Finhakk eller press hvitløk.

Kok ris
2

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels varme.

Stek løk og paprika i 1-2 min, eller til gylne og velduftende.

Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris, tomatpure og salt, og la småkoke på middels lav varme under lokk i 12 min. 

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Stek kjøttdeig
3

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig og krydre med salt, en klype pepper, spisskummin og røkt paprikapulver. Stek i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland saus
4

I mellomtiden, halver sitron og press en stor skvett sitronsaft i en liten skål.

Bland yoghurt, salt og en klype pepper i skålen. Sett til side.

Skyll ruccola.

Bland salat
5

Bland ruccola, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Server
6

Anrett paella i skåler.

Topp med kjøttdeig, ruccola og sitronyoghurt.