Skip to main content
Amerikansk-inspirtert BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk-inspirtert BBQ-kylling

Amerikansk-inspirtert BBQ-kylling

med kremet potetsalat og coleslaw

I dag frister vi med en rett som er perfekt på en lun vårdag mens solen endelig skinner gjennom vinduet. Vi steker kylling og blander den med en smakfull BBQ-saus. Vi serverer våre amerikansk-inspirerte BBQ-kylling med en kremet potetsalat med pesto og en grønn coleslaw med persille.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Hvetefri
Under 50g karbo
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

4 g

Panamat

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sulfitter, Sennep)

½ stk

Sitron

1 pose

Bladpersille

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde spor av: Selleri)

50 g

Kremet pestodressing

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier731 kcal
Energi (kj)3060 kj
Fett38.7 g
Mettet fett7.5 g
Karbohydrater60.5 g
Sukker15.3 g
Protein35.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en mellomstor kjele med lettsaltet* vann*. Del poteter (uskrellet) i to og kok i 10-12 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet og krydre med en klype salt* og pepper*. Sett til side.

Mariner kylling
2

Bland Panamat og olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en mellomstor skål. Bland kylling med marinaden til kyllingen er dekket.

Stek kylling
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling under omrøring i 4-5 min, til brunet og gjennomstekt. Tilsett BBQ-saus og rør rundt så kyllingen er dekket av saus. Ta stekepannen av varmen. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland coleslaw
4

Skjær sitron i båter. Grovhakk persille. Bland strimlet salat, olivenolje* [1/2 ss | 1 ss], en stor skvett sitronsaft og halvparten av persillen i en stor skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Lag potetsalat
5

Bland poteter, pestodressing og resterende persille i en skål.

Server
6

Anrett BBQ-kylling, potetsalat og coleslaw på tallerkener. Server resterende sitronbåter på siden.