HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyros Inspirert Kylling
topBanner
Gyros-inspirert kylling

Gyros-inspirert kylling

med myk perlecouscous og mild hummusdressing

Tags:Rask
Allergener:HveteGlutenEggSennepSesamMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

170 g

Perlecouscous

(InneholderHvete, Gluten)

4 g

Kyllingbuljong

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Jorda Rundt

(InneholderEgg, Sennep)

½ stk

Rødløk

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dill

25 g

Hummus

(InneholderSesam)

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier594 kcal
Energi (kj)2486 kj
Fett10.71 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater69.68 g
Sukker10.2 g
Protein51.03 g
Natrium0.8 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la simre i 12-15 min, inntil myke med fremdeles med litt bit. Hell overskytende vann fra. 


2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorden rundt under omrøring i 4-5 min, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.


3

Grovhakk dill. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk tomat og agurk. 


4

Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


5

Bland løk, agurk, tomat, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*, og halvparten av dill i en bolle. 


6

Rør rundt i perlecouscous med en gaffel. Anrett perlecouscous på en side av skålen og tomatsalat på den andre siden. Topp perlecouscous med kylling. Drypp med hummusdressing og pynt med resterende dill.