HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyros Inspirert Kylling
topBanner
Gyros-inspirert kylling

Gyros-inspirert kylling

med myk perlecouscous og mild hummusdressing

Tags:Rask
Allergener:gluten•Egg•Sennep•Sesam•melk

Les etiketten pƄ produktet for Ƅ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ƅ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

4 g

Kyllingbuljong

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Jorda Rundt

(InneholderEgg, Sennep)

½ stk

RĆødlĆøk

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dill

25 g

Hummus

(InneholderSesam)

75 g

Yoghurt

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann* (steg 1)

NƦringsinnhold
NƦringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier594.1299 kcal
Energi (kj)2485.8396 kj
Fett10.7065 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater69.6765 g
Sukker10.2 g
Protein51.0275 g
Natrium0.8 mg
arrow down iconarrow down icon
•Stekepanne
•Kasserolle
FramgangsmƄte
FramgangsmƄtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la simre i 12-15 min, inntil myke med fremdeles med litt bit. Hell overskytende vann fra.Ā 


2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne pÄ middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorden rundt under omrøring i 4-5 min, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig nÄr kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.


3

Grovhakk dill. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk tomat og agurk. 


4

Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skÄl. 


5

Bland lĆøk, agurk, tomat, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*, og halvparten av dill i en bolle.Ā 


6

RĆør rundt i perlecouscous med en gaffel. Anrett perlecouscous pĆ„ en side av skĆ„len og tomatsalat pĆ„ den andre siden. Topp perlecouscous med kylling. Drypp med hummusdressing og pynt med resterende dill.Ā