170 g
Perlecouscous
(Inneholdergluten)4 g
Kyllingbuljong
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Jorda Rundt
(InneholderEgg, Sennep)½ stk
RĆødlĆøk
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Dill
25 g
Hummus
(InneholderSesam)75 g
Yoghurt
(Inneholdermelk)4 dl
Vann* (steg 1)
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la simre i 12-15 min, inntil myke med fremdeles med litt bit. Hell overskytende vann fra.Ā
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne pÄ middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorden rundt under omrøring i 4-5 min, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig nÄr kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk dill. SkjƦr rĆødlĆøk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk tomat og agurk.Ā
Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skĆ„l.Ā
Bland lĆøk, agurk, tomat, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*, og halvparten av dill i en bolle.Ā
RĆør rundt i perlecouscous med en gaffel. Anrett perlecouscous pĆ„ en side av skĆ„len og tomatsalat pĆ„ den andre siden. Topp perlecouscous med kylling. Drypp med hummusdressing og pynt med resterende dill.Ā