170 g
Perlecouscous
(InneholderHvete, Gluten)4 g
Kyllingbuljong
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Jorda Rundt
(InneholderEgg, Sennep)½ stk
Rødløk
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Dill
25 g
Hummus
(InneholderSesam)75 g
Yoghurt
(InneholderMelk)4 dl
Vann (steg 1)
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la simre i 12-15 min, inntil myke med fremdeles med litt bit. Hell overskytende vann fra.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorden rundt under omrøring i 4-5 min, inntil brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk dill. Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver. Grovhakk tomat og agurk.
Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Bland løk, agurk, tomat, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*, og halvparten av dill i en bolle.
Rør rundt i perlecouscous med en gaffel. Anrett perlecouscous på en side av skålen og tomatsalat på den andre siden. Topp perlecouscous med kylling. Drypp med hummusdressing og pynt med resterende dill.