Skip to main content
Pan-fried steak

Pan-fried steak

with smashed potatoes and red wine jus

Allergener:
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Sjalottløk

1 pose

Estragon

2 stk

Gulrot, lilla

75 g

Brokkolini

20 g

Finrevet ost

1 g

Chiliflak

60 g

Rødvinssaus

4 g

Kyllingbuljong

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 5)

1 ss

Smør (steg 4)

1 ss

Smør (steg 5)

½ ss

Hvetemel (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold

Kalorier835 kcal
Energi (kj)3493 kj
Fett47.8 g
Mettet fett21 g
Karbohydrater60.6 g
Sukker13.1 g
Fiber7.9 g
Protein45.1 g
Natrium392 mg
Calcium0.4 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6