Skip to main content
Cocos 'Dia de los muertos'-taco
Cocos 'Dia de los muertos'-taco

Cocos 'Dia de los muertos'-taco

med pulled pork, avokado og brunet mais

La barna bli med på kjøkkenet og lage meksikansk taco som Coco gjør på Día de los Muertos! Middagen blir en skikkelig fiesta når vi fyller varme tortillabrød med texmex-krydret pulled pork, avokado, mais og en kremet rømmedressing med koriander.

Tags:
Rask
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot

250 g

Pulled pork

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Mais

1 stk

Avokado

75 ml

Rømme

1 stk

Koriander

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

1 dl

Vann til kjøtt

1 ss

Vann til dressing

Næringsinnhold

Kalorier900 kcal
Energi (kj)3767 kj
Fett42.1 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater83 g
Sukker15.4 g
Fiber11 g
Protein37.3 g

Framgangsmåte

Lag pulled pork
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Finhakk løk.

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels høy varme.

Stek løk i 1-2 min, eller til den mykner.

Tilsett kjøtt, sky fra pakken, vann, Tex-Mex, Ay og Cajun-ba. La småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.

Bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.

Stek mais
2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet.

Forbered grønnsaker
3

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland dressing
4

Finhakk koriander.

Bland rømme, halvparten av koriander, vann og en klype salt i en liten skål.

TIPS: Dropp koriander hvis du ikke liker det.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, pulled pork, avokado og mais, og topp med rømmedressing.

Garner med resterende koriander.