25 ml
Soyasaus
(Inneholdergluten, Soya)4 g
Grønnsaksbuljong
(InneholderSelleri)170 g
Perlecouscous
(Inneholdergluten)1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
200 g
Sjampinjong
60 g
Squash
1 pose
Spinat
140 g
Basilikum
75 g
Bacon, terninger
4 dl
Creme fraiche
(Inneholdermelk)Vann* (steg 1)
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og buljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.
Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Rens squash, skjær i fire på langs og deretter i fine biter. Finhakk basilikum.
Varm en stor tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.
Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous, creme fraiche [½ pakke, 2P] og halvdelen av basilikum.
Tilsett spinat og rør rundt til den faller sammen. Krydre med pepper*.
Anrett perlecouscous i skåler og pynt med resterende basilikum.