HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Perlecouscous
topBanner
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med bacon, sopp og spinat

Tags:Rask
Allergener:glutenSoyaSellerimelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

200 g

Sjampinjong

60 g

Squash

1 pose

Spinat

140 g

Basilikum

75 g

Bacon, terninger

4 dl

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier674 kcal
Energi (kj)2819 kj
Fett30.32 g
Mettet fett14.3 g
Karbohydrater67.16 g
Sukker7.5 g
Protein27.23 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og buljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Rens squash, skjær i fire på langs og deretter i fine biter. Finhakk basilikum.

3

Varm en stor tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.

4

Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous, creme fraiche [½ pakke, 2P] og halvdelen av basilikum.

5

Tilsett spinat og rør rundt til den faller sammen. Krydre med pepper*.

6

Anrett perlecouscous i skåler og pynt med resterende basilikum.