Skip to main content
Crispy pork tenderloin

Crispy pork tenderloin

with creamy bacon tagliatelle and broccolini

Allergener:
Egg
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

140 g

Bacon, terninger

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

250 g

Fersk Tagliatelle

(Inneholder: Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: kasjunøtter, Bløtdyr, Melk, Nøtter, Skalldyr, Egg, Soya, Sennep, Fisk)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Egg, Melk)

2 stk

Hvitløk

1 pakke

Creme fraiche

(Inneholder: Melk)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Bladpersille

150 g

Brokkolini

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Hvetemel (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 1)

1 dl

Vann (steg 3)

Næringsinnhold

Kalorier1157 kcal
Energi (kj)4842 kj
Fett51.8 g
Mettet fett25.9 g
Karbohydrater103.4 g
Sukker7.3 g
Fiber6 g
Protein74.6 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium392.6 mg
Calcium0.4 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Panér kjøtt
1

Sett på ovnen 240°C/220°C (varmluft). Kok opp saltet vann i en stor kjele. Bland sammen hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper i en dyptallerken. Visp egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyptallerken. Bland sammen panko og halvparten av Mamas Favoritt. Dypp kjøtt først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. TIPS: Har du ikke egg, erstatt med 2 ss melk. 

Stek kjøtt og forbered råvarer
2

Overfør kjøtt til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. Stek i ovnen i 17-18 min. La kjøttet hvile (ikke dekket i folie) til servering. TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten. Finhakk persille. Finhakk eller press hvitløk.

Lag saus
3

Når kjøttet har 8 min igjen, varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllen. Sett til side på en tallerken. Sett pannen på middels varme, ikke vask den. Stek hvitløk og en klype salt i 30 sek, eller til velduftende. Tilsett resterende Mamas Favoritt, creme fraiche, kyllingbuljong, hakket persille og vann [1 dl | 2 dl]. La småkoke i 3-4 min, eller til lett tyknet. 

Kok pasta og brokkolini
4

Legg pasta og brokkolini i det kokende vannet. Kok, rør av og til, i 2-3 min, eller til 'al dente'. Hell ut vannet. Overfør brokkolini til en tallerken og bland pasta sammen med sausen i stekepannen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. TIPS: 'Al dente' betyr at pasta er gjennomkokt, men med litt tyggemotstand i midten. 

Bland sammen
5

Fjern stekepannen fra varmen, og tilsett finrevet ost og halvparten av bacon. Bland godt. Tilsett en skvett vann dersom sausen er for tykk. Smak til med en klype salt og pepper. Skjær kjøtt i tynne serveringsstykker. 

Servér
6

Anrett pasta i skåler og topp med kjøtt. Legg brokkolini på siden. Pynt med resterende bacon.