Med vårt barnevennlige konsept kan middagen tilpasses både små og store ganer. Barna får milde og enkle smaker, mens foreldre kan legge til det lille ekstra for en voksen tvist. Lei av oppvask? Gjør det enkelt og lag hele middagen i samme stekepanne! Tex-Mex-krydret kjøttdeig og makaroni får godgjøre seg i en fyldig tomatsaus toppet med ost, og serveres med et dryss fersk chili og koriander.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
35 g
Tomatpure
½ stk
Mais
4 g
Buljong
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
1 stk
Koriander
½ stk
Chili
1 stk
Løk
180 g
Makaroni
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
5 dl
Vann til saus
½ ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus
Finhakk sjalottløk.
Hell væske av mais.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, sjalottløk, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, grovhakk koriander.
Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.
Tilsett Ay Cajun-ba og Tex-Mex i stekepannen og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomatpure, mais, matfløte, kjøttbuljong, vann, sukker, pasta, salt og en klype pepper.
Kok opp og senk til middels varme. La småkoke i 3-4 min, eller til pasta er 'al dente'. Rør om av og til.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
TIPS: Tilsett en skvett vann om pastaen virker tørr.
Topp ferdig pasta med osteblanding og la osten smelte i sausen.
Anrett pasta i skåler og garner med koriander og chili.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.