Skip to main content
Vegetarisk burritobowl

Vegetarisk burritobowl

med krydret vegetardeig og spisskålsalat

Vi håper dere er sultne, for i dag skal vi nemlig lage nydelig mat med mange spennende råvarer. Vi steker vegetardeig og paprika og smaker til med vår krydderblanding, Tex-Mex. Vi skal også koke bulgur, før vi blander alt til en herlig burritobowl, servert med en frisk spisskålsalat med sitrusfrukt.

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Mer grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Hvete
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Sitrusfrukt

180 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

200 g

Spisskål

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Gluten, Kamut, Khorasanhvete, Havre, Rug, Bygg)

1 stk

Vårløk

4 g

Buljong

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Paprika

5 g

Tex-Mex

35 g

Tomatpure

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til saus

2 ss

Vann til saus

½ ts

Sukker til salsa

¼ ts

Salt til salsa

¼ ts

Salt til dressing

Næringsinnhold

Kalorier556 kcal
Energi (kj)2326 kj
Fett20.5 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater61.6 g
Sukker18.1 g
Protein29 g
Natrium409.7 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann.

Tilsett bulgur, buljong og salt og senk til middels varme. La koke i 9-10 min, til myk.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden skjær paprika og tomat i 2 cm biter.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Skjær sitrusfrukt i båter.

Skjær spisskål i tynne strimler.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika i 2-3 min, til myk.

Tilsett vegetardeig og stek 4-5 min, til gyllen.

Tilsett Tex-Mex, tomatpure, Ay-Cajun-Ba, halvparten av chiliflak, salt og vann. Stek i ytterligere 2 min.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Bland tomatsalat
4

I mellotmiden, bland tomat, vårløk, en stor skvett sitrusfruktsaft og sukker i en skål. Krydre med salt og en klype pepper. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Bland spisskålsalat
5

Bland rømme, en skvett sitrusfruktsaft, salt og en klype pepper i en liten skål.

Bland spisskål, halvparten av sitrusfruktrømme og en klype pepper i en ny liten skål. Bland godt

Server
6

Anrett bulgur i dype tallerkener.

Topp med spisskålsalat, vegetardeig, tomatsalsa og resterende sitrusfruktrømme.

Krydre med en klype chiliflak, om ønskelig.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image