Kremet sopp- og spinatfylt cannelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet sopp- og spinatfylt cannelloni

Kremet sopp- og spinatfylt cannelloni

med urtekrydret tomatsaus og osteblanding

Cannelloni er italienske pastaruller som fylles og gratineres med saus i ovnen. Vår variant inneholder et kremet ricottafyll med sopp og spinat som gratineres i en urtekrydret tomatsaus toppet med ost. Med et dryss fersk persille er denne klassikeren klar til å nytes!

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Vegetar
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk
Celery

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

60 g

Spinat

150 g

Ferske Lasagneplater

4 g

Middelhavsdrøm

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

100 g

Ricotta

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Bladpersille

390 g

Tomatpassata

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til steking

½ ts

Salt til sopp

1 ss

Olje til steking

½ dl

Vann til saus

1 ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier579 kcal
Energi (kj)2421 kj
Fett28.4 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater57.4 g
Sukker9.9 g
Fiber4.8 g
Protein22.3 g
Natrium408 mg
Potassium318 mg
Calcium3.5 mg
Iron0.5 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Finhakk sopp.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk persille.

Skyll spinat.

Stek sopp
2

Smelt smør i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett spinat og rør om til den mykner. Legg spinat og sopp over i en stor skål. Tilsett ricotta og bland godt.

Lag tomatsaus
3

Varm opp olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek hvitløk og Middelhavsdrøm i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett tomatpassata, vann, grønnsaksbuljong, sukker, salt og en klype pepper. La småkoke i 3-4 min, eller til noe tyknet.

Halver lasagneplater på langs, så du får 4 cannelloni per person.

Forbered cannelloni
4

Legg cannelloniplater på et skjærebrett og fordel sopp- og spinatblanding mellom dem.

Rull hver plate sammen til en størrelse

som passer i en ildfast form.

Gratiner cannelloni
5

Bre et tynt lag tomatsaus i en ildfast form og plasser cannelloni på sausen.

Hell resterende saus over cannelloni. Pass på at pastaen dekkes godt.

Topp med osteblanding og gratiner i ovnen i 10 min, eller til osten er gyllen.

Server
6

Anrett cannelloni på tallerkener og garner med persille.

TIPS: La cannelloni avkjøles litt før servering, så de blir lettere å håndtere.