Skip to main content
Rask cajunkrydret torskebowl
Rask cajunkrydret torskebowl

Rask cajunkrydret torskebowl

med kremet kokosris og sterk mangosalat

I dag frister vi med cajunkrydret torsk stekt med smør og hvitløk. Tilbehøret i dag er kremet kokosris og en sterk og frisk mangosalat med kål og chili. Denne nydelige retten er ferdig på 20 minutter!

Tags:
Rask
Spis meg først
Superrask
Allergener:
Egg
Sennep
Sulfitter
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

75 g

Rødkål

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Sitrusfrukt

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

½ g

Chiliflak

1 stk

Koriander

1 stk

Mango

250 g

Torsk

(Inneholder: Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til fisk

½ ss

Olje til steking

2 ss

Smør til steking

Næringsinnhold

Kalorier928 kcal
Energi (kj)3881 kj
Fett48.8 g
Mettet fett16.2 g
Karbohydrater91.6 g
Sukker23.6 g
Protein34.1 g
Natrium0.9 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen og tilsett kokos.

Lag mangosalat
2

I mellomtiden, del sitrusfrukt i to. Bland majones og en skvett sitrusfruktsaft i en liten skål.

Skrell mango og skjær langs sidene av steinen slik at du får to deler. Skjær mango i 2 cm biter.

Bland mango, rødkål, salt, chiliflak og olivenolje i en stor skål. Sett til side.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek torsk
3

Finhakk eller press hvitløk.

Varm en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. 

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med Ay Cajun-ba og salt. 

Stek 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt.

Tilsett smør og hvitløk. Stek i 1 min, til velduftende.

TIPS: Fisken er ferdig når den flaker seg og er matt i midten.

Server
4

Anrett ris og mangosalat i dype tallerkener.

Legg torsk over risen og topp med en klatt sitrusfruktmajones.

Riv korianderblader grovt og dryss over.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image