I dag frister vi med cajunkrydret torsk stekt med smør og hvitløk. Tilbehøret i dag er kremet kokosris og en sterk og frisk mangosalat med kål og chili. Denne nydelige retten er ferdig på 20 minutter!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Hvitløk
75 g
Rødkål
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Sitrusfrukt
15 g
Revet kokos
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
½ g
Chiliflak
1 stk
Koriander
1 stk
Mango
250 g
Torsk
(Inneholder: Fisk)
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til fisk
½ ss
Olje til steking
2 ss
Smør til steking
Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.
Fjern fra varmen og tilsett kokos.
I mellomtiden, del sitrusfrukt i to. Bland majones og en skvett sitrusfruktsaft i en liten skål.
Skrell mango og skjær langs sidene av steinen slik at du får to deler. Skjær mango i 2 cm biter.
Bland mango, rødkål, salt, chiliflak og olivenolje i en stor skål. Sett til side.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Finhakk eller press hvitløk.
Varm en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med Ay Cajun-ba og salt.
Stek 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt.
Tilsett smør og hvitløk. Stek i 1 min, til velduftende.
TIPS: Fisken er ferdig når den flaker seg og er matt i midten.
Anrett ris og mangosalat i dype tallerkener.
Legg torsk over risen og topp med en klatt sitrusfruktmajones.
Riv korianderblader grovt og dryss over.