Skip to main content
Rask BBQ-stekt svinefilet
Rask BBQ-stekt svinefilet

Rask BBQ-stekt svinefilet

med krydret maisbulgur og pæreslaw

Bli med en snartur inn på det amerikanske kjøkkenet der vi lager en lynrask pannestekt svinefilet stekt i BBQ-saus. Som tilbehør kan vi friste med cajunkrydret bulgur blandet med mais og smør samt en fyldig, men frisk salat med pære, gresskarkjerner, rømme og majones. Skikkelig enkelt å lage, skikkelig gode smaker!

Tags:
Superrask
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

4 g

Buljong

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde spor av: Spelt, Rug, Hvete, Sesam, Kamut, Bygg, Peanøtter, Havre, Nødder, Gluten)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sennep)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 stk

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Gluten, Kamut, Khorasanhvete, Havre, Rug, Bygg)

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Pære

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til slaw

¼ ts

Salt til kjøtt

½ ss

Olje til steking

½ dl

Vann til saus

1 ss

Smør til bulgur

Næringsinnhold

Kalorier724 kcal
Energi (kj)3030 kj
Fett29.7 g
Mettet fett10.3 g
Karbohydrater67.3 g
Sukker22.6 g
Protein47.3 g
Natrium392.5 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele.

Tilsett bulgur, Ay Cajun-ba og salt. Senk varmen til middels.

La putre under lokk i 9-10 min, eller til mørt. 

Lag salat
2

I mellomtiden, hell væske fra mais.

Del pære i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Bland strimlet salat, pære, gresskarkjerner, rømme, majones, salt og en klype pepper i en stor skål. 

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i skiver (1 per person) og krydre med en klype salt.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek kjøtt i 1-2 min på en side.

Snu og tilsett BBQ-saus, buljong, vann og en klype pepper. Stek videre i 2-3 min, eller til kjøttet er gjennomstekt.

Rør inn mais og smør i kjelen med bulgur.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten. 

Server
4

Anrett bulgur, kjøtt og salat på tallerkener.

Topp kjøtt med BBQ-saus.