Perlecouscous og prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous og prosciutto

Perlecouscous og prosciutto

med pesto, ristede tomater og gresk salatsost

Tags:
Rask
Lett å lage
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Cherrytomater

½ stk

Squash

2 stk

Rødløk

15 ml

Balsamico

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

100 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

100 g

Gresk salatost

30 g

Grønn pesto

(Inneholder Melk, Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 1)

4 dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier508 kcal
Energi (kj)2126 kj
Fett12.3 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater71.5 g
Sukker11.4 g
Protein21.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær cherrytomater i to. Skjær squash i fire deler på langs og deretter i ca 1 cm tykke biter. Skjær rødløk i båter. Plasser cherrytomat på den ene siden av bakeplaten med bakepapir, og squash og rødløk på den andre siden. Dryss over med olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Tilsett balsamicoeddik og sukker* [1 ts | 2 ts] til cherrytomatene og bland sammen. Bak i 15 min på øverste hylle i ovnen.

Kok perlecouscous
2

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

Rist prosciutto
3

Fordel prosciutto på en ny bakeplate med bakepapir. TIPS: La det være litt avstand mellom hver prosciutto skive, de skal ikke være helt inntil hverandre. Bak i ovnen til de er sprø, 8-10 min.

Bland perlecouscous og spinat
4

Grovhakk basilikum. Smuldre gresk salatost. Når perlecouscous er ferdig kokt, tilsett spinat i gryten og rør rundt til spinaten mykner.

Tilsett grønnsaker
5

Når de bakte grønnsakene er ferdige, bland pesto [½ pakke, 2P], squash og rødløk sammen med halvdelen av cherrytomat, basilikum og gresk salatost i gryten med perlecouscous. Krydre med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett perlecouscous i skåler. Topp med resterende gresk salatost og ristede cherrytomater. Bryt prosciutto i små biter og ha over sammen med resterende basilikum. 


Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image