HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPerlecouscous Og Prosciutto
topBanner
Perlecouscous og prosciutto

Perlecouscous og prosciutto

med pesto, ristede tomater og gresk salatsost

Tags:RaskLett å lage
Allergener:SulfitterglutenSellerimelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

125 g

Cherrytomater

2 stk

Squash

15 ml

Rødløk

170 g

Balsamico

(InneholderSulfitter)

4 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

50 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 pose

Prosciutto

100 g

Basilikum

30 g

Spinat

1 ts

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

4 dl

Grønn pesto

(InneholderSulfitter, melk)

Ikke inkludert i matkassen din

Sukker* (steg 1)

Vann* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier508.105 kcal
Energi (kj)2125.9111 kj
Fett12.3073 g
Mettet fett2.7 g
Karbohydrater71.476 g
Sukker11.4 g
Protein21.1803 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær cherrytomater i to. Skjær squash i fire deler på langs og deretter i ca 1 cm tykke biter. Skjær rødløk i båter. Plasser cherrytomat på den ene siden av bakeplaten med bakepapir, og squash og rødløk på den andre siden. Dryss over med olivenolje* og krydre med salt* og pepper*. Tilsett balsamicoeddik og sukker* [1 ts | 2 ts] til cherrytomatene og bland sammen. Bak i 15 min på øverste hylle i ovnen.

2

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

3

Fordel prosciutto på en ny bakeplate med bakepapir. TIPS: La det være litt avstand mellom hver prosciutto skive, de skal ikke være helt inntil hverandre. Bak i ovnen til de er sprø, 8-10 min.

4

Grovhakk basilikum. Smuldre gresk salatost. Når perlecouscous er ferdig kokt, tilsett spinat i gryten og rør rundt til spinaten mykner.

5

Når de bakte grønnsakene er ferdige, bland pesto [½ pakke, 2P], squash og rødløk sammen med halvdelen av cherrytomat, basilikum og gresk salatost i gryten med perlecouscous. Krydre med salt* og pepper*.

6

Anrett perlecouscous i skåler. Topp med resterende gresk salatost og ristede cherrytomater. Bryt prosciutto i små biter og ha over sammen med resterende basilikum.