Skip to main content
Rask salat med cajunkrydret kylling
Rask salat med cajunkrydret kylling

Rask salat med cajunkrydret kylling

med sprø kikerter og yoghurt- og limedressing

Enkle og smaksrike retter er en livredder i en travel hverdag. Disk opp med pannestekt, cajunkrydret kylling og en frisk salat med sitrusfruktduftende dressing. Sprø, ovnsbakte kikerter er prikken over i-en som fullender smakspaletten.

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Proteinrik
Allergener:
Sennep
Egg
Sulfitter
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

390 g

Kikerter

1 stk

Løk

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Sitrusfrukt

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

300 g

Strimlet kyllingbryst

1 stk

Salat

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kikerter

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til salat

Næringsinnhold

Kalorier591 kcal
Energi (kj)2472 kj
Fett29.2 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater28.2 g
Sukker8.8 g
Protein48.5 g
Natrium350.7 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak kikerter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hell væske av kikerter.

Fordel kikerter på et stekebrett med bakepapir. Press flate med baksiden av en stekespade. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise, salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 10-12 min, eller til sprø.

Stek kylling
2

I mellomtiden, skjær rødløk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett rødløk, kylling, salt, Ay Cajun-ba og en klype pepper.

Stek under omrøring i 4-5 min, eller til kyllingen er brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland salat
3

I mellomtiden, skjær rotdelen av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.

Halver sitrusfrukt.

Bland yoghurt, aioli, en skvett sitrusfruktsaft, olivenolje og en klype salt og pepper i en stor skål.

Vend salat og gulrot i skålen med dressing.

Server
4

Anrett salat i skåler.

Topp med kylling, løk og kikerter.

Server med resterende sitrusfruktbåter.