Veganske nuggets er perfekte når det skal gå raskt. Etter noen minutter i pannen er de klare. I mellomtiden lager du en enkel salat, rører sammen en kremet og litt spicy dressing, og varmer tortillalefser. Så er tacomiddagen servert.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Veganske Nuggets
1 stk
Tomat
75 ml
Rømme
1 stk
Mais
8 stk
Små tortillabrød
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Bladpersille
2 g
Ay Cajun-ba
1 stk
Salat
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Vann til saus
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hell væske av mais.
Skjær rotdel av salat, trekk bladene fra hverandre og riv dem i grove biter.
Grovhakk tomat.
Plukk persilleblad.
Bland salat, tomat, persille, mais, olivenolje og salt i en stor skål. Sett til side.
Bland srirachamajones, Ay Cajun-ba, rømme og vann i en liten skål. Sett til side.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.
Ta stekepannen av varmen og skjær nuggets i tynne skiver.
Fordel maissalsa mellom tortillabrød.
Topp med veganske nuggets og srirachadressing.