Skip to main content
Sprø baconsandwich
Sprø baconsandwich

Sprø baconsandwich

med balsamicostekt sjampinjong og salat

Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille, sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.

Tags:
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

1 stk

Bladpersille

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Eple

60 g

Salatblanding

125 g

Bacon, skiver

12 ml

Balsamico

(Inneholder: Sulfitter)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

200 g

Sjampinjong

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

2 ss

Olje til hvitløksolje

Næringsinnhold

Kalorier933 kcal
Energi (kj)3902 kj
Fett58.3 g
Mettet fett13.6 g
Karbohydrater78.2 g
Sukker15.7 g
Fiber8.2 g
Protein23.5 g
Natrium0.5 mg
Potassium318 mg
Calcium3 mg
Iron0.5 mg

Framgangsmåte

Bak bacon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir.

Bak bacon i ovnen i 13-15 min, til gyllen og sprø.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær sjampinjong i tynne skiver.

Halver løk og skjære i tynne skiver.

Skyll salatblanding.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 1-2 min.

Tilsett sjampinjong og stek i 3-5 min, til myke.

Tilsett balsamico og salt og bland godt. Stek i 3-5 min, til karamellisert.

Bland persilleolje
4

I mellomtiden, finhakk persille og hvitløk.

Bland hvitløk, persille, en klype salt og olivenolje i en skål.

Stek baguetter
5

Del baguetter på langs og skjær i to.

Legg baguetter på et stekebrett med bakepapir og smør med persilleolje.

Stek i 6-8 min, til sprø.

I mellomtiden, halver eple og skjær i tynne skiver.

Server
6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver.

Lukk baguetten og server.