Skip to main content
Rask asiatisk nudelbowl med kjøttdeig
Rask asiatisk nudelbowl med kjøttdeig

Rask asiatisk nudelbowl med kjøttdeig

med pak choi, peanøtter og koriander

Nudler er et åpenbart valg hvis man vil ha middagen raskt på bordet, uten at det går på bekostning av smaken. Stek krydret kjøttdeig med grønnsaker og la det hele godgjøre seg i en saus av søt chilisaus, soyasaus og sataysaus. Vend så nudler i sausen og topp det hele med fersk koriander og sprø peanøtter.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Allergener:
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Sataysaus

(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

4 g

Goan Xacuti

1 stk

Gulrot, Julienne

1 stk

Koriander

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder: Gluten, Hvete)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

50 ml

Soyasaus

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete)

1 g

Chiliflak

80 g

Søt chilisaus

75 g

Spisskål, skåret

½ stk

Sjalottløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

1 ss

Spart nudelvann

Næringsinnhold

Kalorier896 kcal
Energi (kj)3748 kj
Fett38.1 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater96.8 g
Sukker34.1 g
Fiber8.7 g
Protein37.7 g
Kolesterol0.3 mg
Natrium7260 mg
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron0.8 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 4-5 min, eller til brunet.

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Skjær sjalottløk i tynne skiver.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Kok nudler
2

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann i en kopp.

Hell av vannet og skyll nudler i kaldt vann.

Tilsett saus
3

Tilsett Goan xacuti, chiliflak, sjalottløk, pak choi, spisskål og gulrot i stekepannen. Stek i 1-2 min, til alt er velduftende og grønnsaker begynner å mykne.

Tilsett søt chilisaus, soyasaus, sataysaus og nudelvann.

Ta stekepannen av varmen, og vend nudler i sausen.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett nudler i dype tallerkener.

Riv over korianderblader og dryss over peanøtter.