Nudler er et åpenbart valg hvis man vil ha middagen raskt på bordet, uten at det går på bekostning av smaken. Stek krydret kjøttdeig med grønnsaker og la det hele godgjøre seg i en saus av søt chilisaus, soyasaus og sataysaus. Vend så nudler i sausen og topp det hele med fersk koriander og sprø peanøtter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Sataysaus
(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulrot, Julienne
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder: Gluten, Hvete)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
50 ml
Soyasaus
(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete)
1 g
Chiliflak
80 g
Søt chilisaus
75 g
Spisskål, skåret
½ stk
Sjalottløk
1 ss
Olje til steking
1 ss
Spart nudelvann
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig i 4-5 min, eller til brunet.
I mellomtiden, grovhakk pak choi.
Skjær sjalottløk i tynne skiver.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann i en kopp.
Hell av vannet og skyll nudler i kaldt vann.
Tilsett Goan xacuti, chiliflak, sjalottløk, pak choi, spisskål og gulrot i stekepannen. Stek i 1-2 min, til alt er velduftende og grønnsaker begynner å mykne.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, sataysaus og nudelvann.
Ta stekepannen av varmen, og vend nudler i sausen.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett nudler i dype tallerkener.
Riv over korianderblader og dryss over peanøtter.