HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPestoblandet Tagliatelle
topBanner
Pestoblandet tagliatelle

Pestoblandet tagliatelle

med ovnsbakte grønnsaker og fersk basilikum

Tags:Rask
Allergener:melkSelleriSulfitterEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

1 pose

Basilikum

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

8 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

½ stk

Squash

2 stk

Tomat

60 g

Grønn pesto

(Inneholdermelk, Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

250 g

Tagliatelle

(InneholderEgg, glutenKan inneholdesoya, sennep, egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier752.67 kcal
Energi (kj)3149.1711 kj
Fett38.249 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater82.2822 g
Sukker9.4 g
Protein21.061 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P] i halve skiver. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15 min.

2

Mens grønnsakene er i ovnen, kok opp en gryte med lettsaltet vann*. Finhakk hvitløk. Riv sitronskall [¼ ts | ½ ts] fint og skjær sitron i båter. Grovhakk basilikum.

3

Tilsett pasta i gryten med kokende vann* når grønnsakene har 5 min igjen av steketiden, og kok i 3-4 min, eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [1 ss | 2 ss] og hell resten fra. Tilsett en skvett olivenolje* i gryten med pasta og bland sammen.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Tilsett creme fraiche [1/2 pakke, 2P], sitronskall, grønnsaksbuljong og pastavann*, og la simre i 1-2 min.

5

Tilsett pesto, ovnsbakt tomat og squash i stekepannen. Tilsett pasta og en skvett sitronsaft, og bland sammen. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost. Topp med basilikum. Serveres med resterende sitronbåter ved siden av.