Skip to main content
Søt chili-krydret pankoblomkål
Søt chili-krydret pankoblomkål

Søt chili-krydret pankoblomkål

med søtpotetfries og kremet coleslaw

En rett med mange gode råvarer som er tilberedt på en ny og spennende måte. Den sprøstekte, pankopanerte blomkålen med sriracha sprøstekes i ovnen, sammen med søtpotetbåter. Som tilbehør kan vi friste med en kremet kålsalat med sukkererter og svart sesammajones.

Tags:
Vegetar
Melkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Sesam
Soya
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder: Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

1 stk

Blomkålbuketter

½ stk

Sitrusfrukt

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

25 g

Vegansk srirachamajones

450 g

Søtpotet

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

40 g

Søt chilisaus

75 g

Sukkererter

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Ketchup til panering

¼ ts

Salt til panering

Næringsinnhold

Kalorier585 kcal
Energi (kj)2447 kj
Fett23.2 g
Mettet fett1.9 g
Karbohydrater101.3 g
Sukker43.1 g
Protein30 g
Natrium224.6 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær søtpotet (uskrelt) i båter.

Halver sitrusfrukt.

Paner blomkål
2

Bland srirachamajones, Ginger-Ninja, ketchup, salt og en klype pepper i en skål. Vend blomkål i blandingen, til den dekkes.

Tilsett panko og bland til blomkålen er dekket.

Fordel panert blomkål på et stekebrett med bakepapir. Strø over resterende panko.

Ovnsbak søtpotet
3

Fordel søtpotet på et nytt stekebrett. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 20-30 min, til blomkål er sprø og søtpoteten er gyllen.

Bland søt chilisaus
4

I mellomtiden, bland søt chilisaus, soyasaus og en skvett sitrusfruktsaft i en liten skål.

VIKTIG: Denne oppskriften bruker halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Bland coleslaw
5

Skjær sukkererter i tynne skiver.

Bland salatblanding, sukkererter og halvparten av sesammajonesen i en skål.

Server
6

Anrett kålsalat, søtpotet og sprøstekt blomkål på tallerkener.

Server resterende sesammajones som dipp.

Topp blomkål med litt søt chilisaus og server resten ved siden av.