Unn deg selv et ordentlig luksusmåltid med cajunkrydret svinekjøtt. Som tilbehør kan vi friste med ovnsbakte grønnsaker med fersk spinat og en sterk srirachamajones som dipp.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Gulrot
1 stk
Løk
1 stk
Paprika
500 g
Poteter
1 stk
Mais
30 g
Spinat
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
50 g
Vegansk srirachamajones
250 g
Svinekoteletter, urtemarinert
½ ts
Salt til grønnsaker
¼ ts
Salt til kjøtt
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær rødløk i 2 cm store båter.
Skjær gulrot, paprika og potet (uskrelt) i 2 cm store biter.
Legg grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Stek i ovnen i 25-35 min, eller til gyllen.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
Skyll spinat.
Hell væsken av mais.
Når det gjenstår 10 min av grønnsakenes steketid, tilsett mais på stekebrettet og stek i resterende tid.
Når det gjenstår 5 min av grønnsakenes steketid, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett svinekjøtt, krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt. Stek i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten.
Skjær kjøtt i tynne skiver.
Bland spinat med de ferdigstekte grønnsakene på stekebrettet.
Anrett ovnsbakte grønnsaker og svinekjøtt på tallerkener.
Topp med en klatt srirachamajones.