Skip to main content
Cajunkrydret svinekjøtt
Cajunkrydret svinekjøtt

Cajunkrydret svinekjøtt

med grønnsaker og srirachamajones

Unn deg selv et ordentlig luksusmåltid med cajunkrydret svinekjøtt. Som tilbehør kan vi friste med ovnsbakte grønnsaker med fersk spinat og en sterk srirachamajones som dipp.

Tags:
Hvetefri
Melkefri
Mer grønt
Proteinrik
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

1 stk

Paprika

500 g

Poteter

1 stk

Mais

30 g

Spinat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamajones

250 g

Svinekoteletter, urtemarinert

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

Næringsinnhold

Kalorier756 kcal
Energi (kj)3163 kj
Fett38.3 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater69.6 g
Sukker18.9 g
Protein31.8 g
Natrium1 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær rødløk i 2 cm store båter.

Skjær gulrot, paprika og potet (uskrelt) i 2 cm store biter.

Ovnsbak grønnsaker
2

Legg grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Stek i ovnen i 25-35 min, eller til gyllen.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Tilsett mais
3

Skyll spinat.

Hell væsken av mais.

Når det gjenstår 10 min av grønnsakenes steketid, tilsett mais på stekebrettet og stek i resterende tid.

Stek kjøtt
4

Når det gjenstår 5 min av grønnsakenes steketid, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett svinekjøtt, krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt. Stek i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten.

Tilsett spinat
5

Skjær kjøtt i tynne skiver.

Bland spinat med de ferdigstekte grønnsakene på stekebrettet.

Server
6

Anrett ovnsbakte grønnsaker og svinekjøtt på tallerkener.

Topp med en klatt srirachamajones.