Skip to main content
Middelhavsinspirert squashpai på butterdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspirert squashpai på butterdeig

Middelhavsinspirert squashpai på butterdeig

med ricotta og basilikumgremolata

Vår Middelhavsinspirerte pai på butterdeig bringer de solrike smakene fra Middelhavet inn i ditt kjøkken. Vi steker paien med ricotta og squash, topper den med basilikum og chili og serverer den med en frisk tomatsalat.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Hvede
Gluten
Milk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

225 g

Butterdeig

2 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

1 stk

Basilikum

200 g

Ricotta

1 g

Chiliflak

40 g

Ruccola

1 stk

Sitron

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Squash

20 g

Solsikkefrø

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til ricotta

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til grønnsaker

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier877 kcal
Energi (kj)3670 kj
Fett64.5 g
Mettet fett10.6 g
Karbohydrater51.6 g
Sukker10.2 g
Fiber7.9 g
Protein20.2 g

Framgangsmåte

Forbered butterdeig
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Ta butterdeig ut av kjøleskapet.

Rull ut butterdeig og overfør til et stekebrett med bakepapir.

Forbered topping
2

Finhakk eller press hvitløk.

Bland ricotta, salt og hvitløk i en liten skål.

Skrell squash i lange bånd med en potetskreller.

Bland squash, salt, Middelhavsdrøm og olivenolje i en stor skål.

Ovnsbak pai
3

Bre ricotta over butterdeigen og etterlat en 1 cm bred kant rundt.

Topp med squash i et jevnt lag.

Bak i ovnen i 10-12 min, til gyllen og sprø.

Forbered grønnsaker
4

I mellomtiden, skyll ruccola.

Grovhakk tomat.

Bland ruccola og tomat i en mellomstor skål.

Finhakk basilikum og chili.

Halver sitron.

Bland dressing
5

Bland basilikum og chili i en liten skål.

Tilsett olivenolje, solsikkefrø, en skvett sitronsaft og salt i salaten rett før servering, og bland godt

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Server
6

Skjær squashpai i stykker og anrett pai og salat på tallerkener.

Topp pai med basilikumgremolata.