Skip to main content
Tortelloni og kremet calabresesaus
Tortelloni og kremet calabresesaus

Tortelloni og kremet calabresesaus

med grønnsaker og fersk basilikum

I dag skal vi lage herlig hyggemat i form av tortelloni i en kremet calabresesaus. Vi steker squash, cherrytomater, vårløk, sukkererter og hvitløk, og blander alt med tortelloni og calabresesaus.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Vegetar
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

60 g

Calabresepesto

1 stk

Hvitløk

1 stk

Basilikum

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

125 g

Cherrytomater

150 g

Sukkererter

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

(Inneholder: Melk, Gluten, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nøtter)

1 stk

Vårløk

1 stk

Squash

35 g

Tomatpure

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til grønnsaker

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

Næringsinnhold

Kalorier669 kcal
Energi (kj)2798 kj
Fett26.3 g
Mettet fett13.4 g
Karbohydrater82.9 g
Sukker23.2 g
Fiber8.2 g
Protein23.2 g

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær squash i 1 cm tykke, halve skiver.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Press eller finhakk hvitløk.

Plukk basilikumblader.

Stek grønnsaker
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek squash og cherrytomater i 3-4 min, til møre.

Tilsett sukkererter, hvitløk og vårløk og stek i ytterligere 1-2 min. Krydre med salt og en klype pepper og sett til side i en skål.

Stek tomatpuré
3

Varm opp stekepannen til middels varme og tilsett tomatpuré. Stek i 1-2 min, til lett mørknet.

Kok pasta
4

Rør inn calabresepesto, matfløte, vann, tortelloni, sukker, salt og en klype pepper. La putre i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Vend tortelloni underveis.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Tilsett stekte grønnsaker
5

Tilsett stekte grønnsaker i stekepannen og rør godt til alt er dekket av saus. La putre i 1-2 min, til gjennomvarmet og lett tyknet.

Server
6

Fordel tortelloni med grønnsaker i dype tallerkener og topp med basilikumblader.