I dag skal vi lage herlig hyggemat i form av tortelloni i en kremet calabresesaus. Vi steker squash, cherrytomater, vårløk, sukkererter og hvitløk, og blander alt med tortelloni og calabresesaus.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
60 g
Calabresepesto
1 stk
Hvitløk
1 stk
Basilikum
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
125 g
Cherrytomater
150 g
Sukkererter
300 g
Spinat og ricotta tortelloni
(Inneholder: Melk, Gluten, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nøtter)
1 stk
Vårløk
1 stk
Squash
35 g
Tomatpure
¼ ts
Salt til grønnsaker
1 dl
Vann til saus
¼ ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus
Skjær squash i 1 cm tykke, halve skiver.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Press eller finhakk hvitløk.
Plukk basilikumblader.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek squash og cherrytomater i 3-4 min, til møre.
Tilsett sukkererter, hvitløk og vårløk og stek i ytterligere 1-2 min. Krydre med salt og en klype pepper og sett til side i en skål.
Varm opp stekepannen til middels varme og tilsett tomatpuré. Stek i 1-2 min, til lett mørknet.
Rør inn calabresepesto, matfløte, vann, tortelloni, sukker, salt og en klype pepper. La putre i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Vend tortelloni underveis.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Tilsett stekte grønnsaker i stekepannen og rør godt til alt er dekket av saus. La putre i 1-2 min, til gjennomvarmet og lett tyknet.
Fordel tortelloni med grønnsaker i dype tallerkener og topp med basilikumblader.