Skip to main content
Kokospanert torsk

Kokospanert torsk

med pak choi-salat og asiatisk saus

Frisk opp ukens fiskemiddag med noen spennende ingredienser. Torskefileter paneres i panko og kokos, som gjør fisken både saftig og sprø. Mens risen koker, blander vi en frisk pak choi-salat med reddiker, avokado og peanøtter. Hev retten et siste hakk med en fyldig asiatisk saus laget med ingefærkrydder, søt chilisaus og soyasaus.

Tags:
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Peanøtter
Soya
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Hvete, Soya)

250 g

Torsk

(Inneholder: Fisk)

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg)

40 g

Søt chilisaus

75 g

Reddiker

1 stk

Avokado

1 stk

Sjalottløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

½ ss

Mel til saus

1 dl

Vann til saus

1 ss

Smør til saus

Næringsinnhold

Kalorier990 kcal
Energi (kj)4144 kj
Fett41.2 g
Mettet fett14.1 g
Karbohydrater102.7 g
Sukker18.1 g
Fiber9.2 g
Protein40.5 g
Kolesterol0.4 mg
Natrium7067.9 mg
Potassium292.7 mg
Calcium58.8 mg
Iron0.8 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til middels lav varme og la putre i 14 min under lokk.

Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Paner fisk
2

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Tilsett panko og revet kokos i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Vend fisk først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek fisk
3

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
4

I mellomtiden, finhakk pak choi.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 2 cm store biter.

Skjær reddiker og sjalottløk i tynne skiver.

Bland pak choi, avokado, reddiker, sjalottløk, peanøtter, salt og olivenolje i en mellomstor skål.

Lag saus
5

Visp sammen mel og vann i en liten skål.

Tørk av stekepannen og varm opp på middels varme.

Tilsett soyasaus, Ginger Ninja, søt chilisaus og smør.

Rør inn melblanding når smøret har smeltet. La putre i 1-2 min, til tyknet. Fjern fra varme.

VIKTIG: Denne oppskriften bruker halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Server
6

Fordel ris i skåler, og topp med torsk og salat.

Øs saus over fisken.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image