Taco til middag pleier å falle i smak hos hele familien. Denne raske varianten med krydret kylling, rødkålsalat og sataysaus er klar på bare 15 minutter. En skikkelig hverdagsfavoritt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Sataysaus
(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
1 stk
Agurk
150 g
Rødkål
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
300 g
Strimlet kyllingbryst
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til kjøtt
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skrell gulrot og agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk de siste bitene.
Bland agurk, gulrot, rødkål, olivenolje og salt i en stor skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling og krydre med salt og Ginger Ninja.
Stek i 4-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt. Snu med jevne mellomrom.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Fordel salat, kylling og sataysaus mellom tortillabrød.
Topp med peanøtter.