Drøm deg bort til Hellas med våre greske vegetardeigbiff! Raske, krydrede hakkebiffer av vegetardeig serveres med oreganovendte poteter, en frisk tomatsalat med balsamicodressing og hjemmelaget tzatziki.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
400 g
Småpoteter
150 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
½ stk
Hvitløk
12 ml
Balsamico
(Inneholder: Sulfitter)
1 stk
Basilikum
½ g
Oregano, tørket
½ stk
Rødløk
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Havre, Soya)
¼ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
½ ts
Salt til biffer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver potet (uskrelt).
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med oregano, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, finhakk rødløk.
Grovhakk tomat.
Finhakk basilikum.
Bland tomat, rødløk, basilikum, olivenolje, balsamico og en klype salt og pepper i en skål.
Bland vegetardeig, Jorda Rundt og salt i en stor skål.
Form farse til biff (1 per person) med fuktige hender.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepannepå middels høy varme.
Stek biffer i 4-5 min på hver side, eller til gjennomstekte.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Riv agurk grovt. Legg agurk i et kjøkkenhåndkle og press ut så mye væske som mulig.
Bland agurk, yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.