Ruccolatoppet trøffel- og prosciuttopizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ruccolatoppet trøffel- og prosciuttopizza

Ruccolatoppet trøffel- og prosciuttopizza

med brunet broccolini og tomatsalat

Finn fram din indre pizzabaker og by middagsgjestene på en italiensk helaften! Vi ovnsbaker pizza med klassisk tomatsaus, og topper den med prosciutto, ruccola og trøffelolje. Pizzaen serveres med brunet brokkolini og en deilig tomatsalat som tilbehør.

Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Pizzadeig

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)

1 stk

Tomatpure

100 g

Revet gouda

(Inneholder: Melk)

50 g

Prosciutto

40 g

Ruccola

8 ml

Trøffelolje

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

150 g

Brokkolini

2 stk

Tomat

1 stk

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Inneholder: Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann til saus

1 ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

1 ss

Olje til dressing

½ ts

Sukker til dressing

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1391 kcal
Energi (kj)5821 kj
Fett39.5 g
Mettet fett14.1 g
Karbohydrater198.4 g
Sukker17.4 g
Protein63.4 g
Natrium35 mg

Framgangsmåte

Forbered pizzadeig
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Ta pizzadeig ut av pakning og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdelse. Da blir den lettere å jobbe med.

Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til ca 25 cm i diameter.

La hvile et par minutter, hvis deigen er vanskelig å jobbe med.

Overfør pizzadeig til et stekebrett med bakepapir.

Forbered topping
2

I mellomtiden, bland tomatpure, vann, sukker, salt og en klype pepper i en liten skål.

Skyll ruccola.

Stek pizza
3

Topp pizzadeig med tomatsaus og gouda.

Drypp olivenolje langs kanten.

Bak i ovnen i 12-13 min, eller til brunet og gjennomstekt.

Bland salat
4

I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.

Bland balsamico, olivenolje, sukker, salt og en klype pepper i en liten skål.

Riv basilikumblad i grove biter.

Stek brokkolini
5

Varm opp en skvett olivenolje i en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek brokkolini i 5-6 min, eller til myke. Krydre med salt og en klype pepper.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Server
6

Anrett pizza på tallerkener og topp med halvparten av den finrevne osten, prosciutto, ruccola og trøffelolje.

Legg tomat og brokkolini på siden, hell over balsamicodressing og garner med basilikum. 

Topp brokkolini med resterende finrevet ost.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image