Skip to main content
Cajunkrydrede vegetarstrimler
Cajunkrydrede vegetarstrimler

Cajunkrydrede vegetarstrimler

med ovnsbakte grønnsaker og sitrusdressing

Prøv våre vegetarstrimler! Vegetarstrimlene cajun-krydres og tilbehøret består av en skikkelig raus mengde ovnsbakte grønnsaker – løk, gulrot, potet, mais og spinat. Retten toppes med rømmedressing laget med hvitløk og sitrusfrukt. Et knallgodt alternativ til den klassiske kebaben!

Tags:
Kort forberedelse
Vegetar
Mer grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Sulfitter
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Koriander

1 stk

Sitrusfrukt

4 g

Panamat

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

30 g

Spinat

500 g

Poteter

½ stk

Hvitløk

1 stk

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Løk

2 stk

Gulrot

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til grønnsaker

Næringsinnhold

Kalorier602 kcal
Energi (kj)2517 kj
Fett20.9 g
Mettet fett8.5 g
Karbohydrater74.1 g
Sukker17.3 g
Protein26.5 g
Natrium460000 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær løk i 2 cm båter.

Skjær gulrot og potet (uskrelt) i 2 cm biter.

Ovnsbak grønnsaker
2

Overfør grønnsaker til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Panamat, salt og en klype pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

Tilsett mais
3

I mellomtiden, skyll spinat.

Hell væske fra mais.

Når grønnsakene har 10 min igjen av steketiden, overfør mais til stekebrettet og sett brettet tilbake i ovnen.

Stek vegansk kebab
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Lag sitrusdressing
5

I mellomtiden, skjær sitrusfrukt i to.

Finhakk eller press hvitløk. Finhakk koriander.

Bland rømme, hvitløk, sitrusfruktsaft og en klype salt og pepper i en liten skål.

Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland spinat sammen med grønnsakene på stekebrettet.

Server
6

Anrett grønnsaker på tallerkener.

Topp med vegansk kebab og en klatt sitrusfruktdressing.

Pynt med koriander.