Med vår varme kokossuppe med udonnudler, grønnsaker og rød karri tryller du frem en autentisk thailandsk matopplevelse hjemme på ditt eget kjøkken. Perfekt når du er fysen på en lekker rett med spennende smaker.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
1 stk
Pak choi
75 g
Grønne bønner
1 stk
Sitrusfrukt
100 g
Østershatter
30 g
Rød karripasta
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
180 ml
Kokosmelk
4 g
Ga-Laksa
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder: Hvete, Gluten)
40 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder)
½ g
Chiliflak
¼ ts
Salt til sopp
½ ss
Olje til steking
1.5 dl
Vann til suppe
1 ts
Sukker til suppe
¼ ts
Salt til suppe
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Kok opp en kjele med saltet vann.
Fordel sopp på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk pak choi og peanøtter.
Skjær ender av grønne bønner og del i to på midten.
Halver lime.
Kok nudler i 5-6 min, til møre. Hell av kokevann og skyll under kaldt vann.
Varm opp olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.
Stek hvitløk, Ga-Laksa, rød karripasta og chiliflak i 1 min, eller til velduftende.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Tilsett kokosmelk, soyasaus, vann, sukker og salt, og dekk med et lokk.
Kok opp og senk til middels lav varme. La putre i 4-6 min, eller til noe tyknet.
Tilsett grønne bønner og pak choi, og varm opp i 2-3 min.
Tilsett nudler.
Ta kjelen av varmen og bland inn en stor skvett limesaft og en klype pepper.
Anrett suppe i skåler og topp med sopp.
Garner med peanøtter.