Vi lar oss inspirere av tropiske karibiske smaker og lager en rask og enkel fiskerett! Pannestekt, krydret torsk serveres med aromatisk kokosris og en limeduftende majsslaw med spisskål og eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Panamat
1 stk
Mais
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Sitrusfrukt
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Eple
250 g
Torsk
(Inneholder: Fisk)
15 g
Revet kokos
(Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)
150 g
Basmatiris
1 ss
Smør til ris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til fisk
Smelt smør i en mellomstor kjele på middels høy varme.
Stek revet kokos i 1 min, eller til velduftende.
Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellomtiden, hell væske av mais.
Halver lime.
Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Bland spisskål, eple, mais, salt, en skvett limesaft og olivenolje i en stor skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt og Panamat.
Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Anrett ris, salat og fisk på tallerkener.
Server med en klatt majones.