Skip to main content
Rask middelhavskrydret svinefilet
Rask middelhavskrydret svinefilet

Rask middelhavskrydret svinefilet

med sitronvendte poteter og tzatziki

Hva med en superrask middag med greske smaker? Middelhavskrydret svinefilet serveres med kokte poteter vendt i smør og sitron, en enkel tomatsalat og kremet tzatziki. En kjapp og smakfull middag som lar deg drømme deg bort til varmere strøk!

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Under 650 kcal
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekoteletter, urtemarinert

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

1 stk

Hvitløk

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

1 stk

Agurk

1 stk

Citrus

40 g

Ruccola

2 stk

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til tzatziki

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

½ ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

Næringsinnhold

Kalorier656 kcal
Energi (kj)2744 kj
Fett32 g
Mettet fett12.1 g
Karbohydrater56.5 g
Sukker7.9 g
Protein31.3 g
Natrium1.5 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok potet i 3-5 min, eller til gjennomvarm.

Hell ut vannet og legg potet tilbake i kjelen. Sett til side under lokk.

Bland tzatziki og salat
2

Press eller riv hvitløk fint.

Riv agurk grovt og press ut så mye væske som mulig gjennom et kjøkkenhåndkle. 

Bland sammen agurk, yoghurt, hvitløk, salt og en klype og peper i en mellomstor skål.

Skyll ruccola.

Grovhakk tomat.

Bland ruccola, tomat, salt og olivenolje i en stor skål. Sett til side.

Stek kjøtt
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt med en klype salt i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.

Halver sitron.

Vend potet med smør, salt og en skvett sitronsaft rett før servering.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Server
4

Anrett kjøtt, tzatziki, potet og salat på tallerkener.