Skip to main content
Rask koreansk BBQ-bowl med kjøttdeig
Rask koreansk BBQ-bowl med kjøttdeig

Rask koreansk BBQ-bowl med kjøttdeig

med kålsalat og jasminris

Får vi friste med en koreansk BBQ-bowl som blir klar på rekordtid? Vår smaksrike kjøttdeigblanding med BBQ-saus, kyllingbuljong og soyasaus serveres på en seng av luftig jasminris og toppes med avokado, limefudtende kålsalat, sesammajones og salte peanøtter.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Allergener:
Gluten
Sesamzaad
Soja
Hvede
Jordnødder

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

50 g

Vegansk sesammajones

150 g

Spisskål, skåret

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

1 stk

Koriander

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanøtter

4 g

Kyllingbuljong

25 ml

Soyasaus

75 g

Koreansk BBQ-saus

1 g

Chiliflak

1 stk

Rødløk

1 stk

Avokado

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier1026 kcal
Energi (kj)4294 kj
Fett58 g
Mettet fett14 g
Karbohydrater82.4 g
Sukker13 g
Fiber8.4 g
Protein33.6 g
Kolesterol0.3 mg
Natrium651 mg
Potassium62.7 mg
Calcium5.2 mg
Iron0.2 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Stek kjøttdeig
2

Finhakk rødløk.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett koreansk BBQ-saus, kyllingbuljong, soyasaus og vann. La putre i 1-2 min.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland salat
3

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Halver lime.

Bland spisskål, chiliflak, en skvett limesaft og salt i en mellomstor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris, kjøttdeig, slaw og avokado i skåler.

Server med en klatt svart sesammajones.

Dryss over peanøtter og koriander.