Skip to main content
Kjapp indisk torskekorma

Kjapp indisk torskekorma

med aprikoschutney og salte peanøtter

Torskekorma er en fantastisk middagsrett fra det indiske kjøkkenet der torsken tilberedes i en herlig saus med smak av kokos, buljong og indisk-inspirert krydder. Den er kremet og lekker, og vi har kategorisert den som superrask å lage! Som tilbehør serverer vi kokt ris, frisk agurk med et dryss chili, saltede peanøtter og en klatt aprikoschutney.

Tags:
Kort forberedelse
Rask
Spis meg først
Comfort Food
Superrask
Allergener:
Peanøtter
Sennep
Selleri
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Gulrot, Julienne

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nødder)

50 g

Aprikoschutney

20 g

Gul karripasta

(Inneholder: Sennep)

½ stk

Agurk

4 g

Buljong

(Inneholder: Selleri)

½ g

Chiliflak

180 ml

Kokosmelk

4 g

Mild Mahal

250 g

Torsk

(Inneholder: Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til saus

2 ss

Vann til saus

½ ts

Salt til saus

Næringsinnhold

Kalorier752 kcal
Energi (kj)3147 kj
Fett30.8 g
Mettet fett15.8 g
Karbohydrater84.7 g
Sukker16.3 g
Protein35.7 g
Natrium444.6 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Tilbered fisk og saus
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek gul karripasta og Mild Mahal i 30 sek.

Tilsett kokosmelk, vann, buljong, gulrot og salt. Senk varmen til middels, tilsett fisk og la putre i 2-3 min. Snu fisk og stek i ytterligere 2-3, til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når den flaker seg og er matt på innsiden.

Forbered agurk
3

I mellomtiden, grovhakk agurk.

4

Anrett ris og torskekorma i skåler.

Topp med agurk og peanøtter. Strø chiliflak og en klype salt over agurken.

Legg på en klatt aprikoschutney.

TIPS: Liker du ikke sterk mat, reduser eller dropp chilien!

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image