Skip to main content
Cajunkrydret ørret

Cajunkrydret ørret

med tabboulehsalat og hvitløksyoghurt

Tabbouleh er en bulgursalat fra Libanon som kan tilberedes med mange ulike og spennende ingredienser. Vi lager vår tabboulehsalat med bulgur, agurk, tomat, rødløk, persille og sitrusfruktsaft. Vi serverer vår tabbouleh med cajunkrydret ørret, og topper alt med en mild og frisk hvitløksyoghurt.

Tags:
Rask
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Melk
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Hvitløk

250 g

Ørret

(Inneholder: Fisk)

½ stk

Løk

1 stk

Citrus

2 stk

Tomat

1 stk

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Gluten, Kamut, Khorasanhvete, Havre, Rug, Bygg)

½ stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier534 kcal
Energi (kj)2236 kj
Fett25.3 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater44.2 g
Sukker6.5 g
Protein33 g
Natrium2 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann.

Tilsett bulgur og salt, og senk til middels lav varme. La småkoke under lokk i 9-10 min, eller til 'al dente'.

Lag hvitløksyoghurt
2

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær sitrusfrukt i båter.

Bland yoghurt, hvitløk, en skvett sitrusfruktsaft og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek fisk
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre Ay Cajun-ba og salt.

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og er matt i midten.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, finhakk agurk, tomat og løk.

Grovhakk persille.

Lag tabbouleh
5

Bland agurk, tomat, løk, persille, resterende sitrusfruktsaft og olivenolje i kjelen med bulgur.

Krydre med salt og en klype pepper.

Server
6

Anrett tabbouleh i dype tallerkener.

Topp med ørret oghvitløksyoghurt.