Skip to main content
Vietnamesisk bahn mi med vegetarstrimler
Vietnamesisk bahn mi med vegetarstrimler

Vietnamesisk bahn mi med vegetarstrimler

med fries, urtesalat og srirachamajones

La oss ta deg med på en kulinarisk reise til Vietnam med den klassiske baguetten bahn mi. Vi fyller våre baguetter med srirachamajones, glaserte vegetarstrimler og en aromatisk agurk- og kålrabisalat med urter. Hjemmelagde sesamfries er prikken over i-en. Et herlig, smaksrikt og raskt vegetarmåltid!

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Egg
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

20 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Soya)

1 stk

Sitrusfrukt

½ stk

Agurk

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Hvete, Gluten)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

1 stk

Mynte

40 g

Søt chilisaus

50 g

Vegansk srirachamajones

½ stk

Kålrabi, hvit

½ stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier1072 kcal
Energi (kj)4485 kj
Fett45.1 g
Mettet fett8.7 g
Karbohydrater133.9 g
Sukker22.2 g
Protein34.5 g
Natrium460619.4 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell knollselleri.

Skjær knollselleri og potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Topp ferdigstekte fries med sesamfrø og bland godt.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk mynte.

Halver lime.

Skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm tynne staver.

Skrell agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Lag salat
3

Bland en skvett limesaft, mynte, salt, agurk og kålrabi i en stor skål. Sett til side.

Varm baguette
4

Legg baguette direkte på en rist i ovnen når det gjenstår 8 min av potetenes steketid. Stek i 7-8 min.

Stek vegansk kebab
5

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab med Ginger Ninja i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett soyasaus og søt chilisaus. Stek i 1-2 min, til glasert.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Del brød i to på langs, og smør med srirachamajones.

Fyll brød med vegansk kebab og salat.

Server med resterende majones og salat.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image