Taco på en tirsdag eller fredagstaco? Det velger du selv! Vi steker Veggie Bites med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex og lager en fantastisk tomatsalsa med koriander. Hver taco bygges med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en herlig cajunmajones. Og litt chili til den modige!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
240 g
Pulled beans
(Inneholder: Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
½ stk
Løk
1 stk
Koriander
1 stk
Sitrusfrukt
2 stk
Tomat
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Chili
½ stk
Salat
½ ss
Olje til steking
½ dl
Vann til vegetarprotein
½ ts
Salt til vegetarprotein
1 ss
Vann til dressing
¼ ts
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.
Finhakk tomat og løk.
Skjær chili i tynne skiver.
Grovhakk koriander.
Skjær sitrusfrukt i båter.
Skjær rotdelen av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans med Tex-Mex, en skvett vann, salt og en klype pepper i 3-4 min.
I mellomtiden, bland majones, Ay-Cajun ba og en skvett vann i en liten skål.
Bland tomat, løk, koriander og en stor skvett sitrusfruktsaft i en skål. Krydre med salt og en klype pepper.
Bland strimet salatblanding, en skvett sitrusfruktsaft og halvparten av cajunmajonesen i en stor skål.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Bre cajunmajones på tortillabrød, og fyll med coleslaw, salat, pulled beans og tomatsalsa.
Garner med chili.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.