Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige, ostetoppede vegetarburger med eple, karamellisert løk og salte fries. Det hele serveres i lune briochebrød, med en frisk salat som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
1 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Havre, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
500 g
Poteter
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 stk
Løk
1 stk
Eple
1 stk
Salat
1 stk
Pastinakk
½ ts
Salt til poteter
1 ss
Smør til karamellisert løk
½ ts
Salt til biffer
1 ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og pastinakk (uskrelte) i 1 cm tynne staver.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels varme.
Stek løk i 10-15 min, til myknet og karamellisert.
Tilsett en klatt smør når det gjenstår 5 min av steketiden.
Riv eple grovt.
Bland vegetardeig, eple, salt og en klype pepper i en stor skål.
Form farse til burgere (1 per person) med fuktige hender. Lag de noe større enn brødene.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels varme.
Stek i 4-5 min på hver side, eller til akkurat gjennomstekt.
Topp burgere med ost når det gjenstår 4 min av steketiden, og dekk over med lokk så osten smelter.
I mellomtiden, del briochebrød i to på midten.
Legg brød direkte på en rist i ovnen og stek i 2-3 min, eller til gjennomvarme.
I mellomtiden, skjær rotdelen av salat og trekk bladene forsiktig fra hverandre.
Bland salat, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Bre majones på briochebrød.
Fyll burgerbrød med salat, burger og løk.
Server med fries og resterende salat på siden.