Kokospanert sei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospanert sei

Kokospanert sei

med mangosalat og cajunmajones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Dagens middag kan vi stolt beskrive som en kreativ, fargerik og smakfull fiskerett med sør-amerikanske elementer. Retten er velbalansert og består av dampet ris, en frisk mangosalsa, pannestekt kokospanert sei og majones. Retten pyntes med et dryss koriander for den som ønsker det!

Tags:
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

½ stk

Mango

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier865 kcal
Energi (kj)3619 kj
Fett38.4 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater93.6 g
Sukker14 g
Protein35.2 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk i ytterligere 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler! 

Lag mangosalsa
2

I mellomtiden, skrell mango.

Skjær mango [1/2 stk, 2P] ned langs hver side av steinen slik at du får to deler. Skjær hver del i 2 cm biter.

Grovhakk tomat.

Bland mango, tomat, olivenolje [1/2 ss | 1 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål. 

Paner fisk
3

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken.

Bland panko, revet kokos og Ay cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt.

Vend fisk først i mel, så i egg og til slutt i pankoblandingen.

TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk. 

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt på innsiden.

Forbered majones
5

I mellomtiden, finhakk koriander.

Bland majones, en skvett vann, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en liten skål.

Server
6

Lag riskupler ved å presse hver porsjon ris ned i en liten skål. Sett en tallerken over skålen og vend slik at skålen er opp ned. Fjern skålen.

Anrett fisk og mangosalsa ved siden av riskuppelen.

Server med en klatt majones.

Pynt med koriander.