topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopanert svinekjøtt

Pankopanert svinekjøtt

med hvitløksstekt brokkoli og sesammajones

Panert kjøtt er utrolig godt, og slår alltid an på middagsbordet. Vi serverer panerte svinestrimler i asiatisk stil, med hvitløksstekte grønnsaker, aromatisk ingefærris toppet med en kremet sesammajones. Denne oppskriften er både en kulinarisk opplevelse, så vel som et mettende måltid.

Tags:
Barnevennlig
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Sesam
Soya
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Hvitløk

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Brokkoli

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Smør til ris

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

½ ts

Salt til grønnsaker

1

Egg til panering

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier757 kcal
Energi (kj)3169 kj
Fett23.7 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater82 g
Sukker7.7 g
Protein51.3 g
Natrium256.8 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Smelt smør i en mellomstor kjele på middels varme.

Stek Ginger Ninja i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann og kok opp. Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær gulrot (uskrelt) i halvmåner.

Skjær brokkoli i små buketter.

Finhakk eller press hvitløk.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, eller til myke.

Tilsett hvitløk, salt og en klype pepper, og stek i 1 min.

Legg grønnsaker over i en skål og sett til side.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Paner svinekjøtt
4

Mens grønnsakene steker, skjær svinekjøtt i 2 cm tynne strimler på et eget skjærebrett. Krydre med salt.

Pisk egg i en dyp tallerken.

Tilsett panko paneringsmel i en ny dyp tallerken.

Vend kjøtt først i egg, deretter i panko. Press panko på kjøttet, så det setter seg fast.

Legg til side på en tallerken.

Stek svinekjøtt
5

Dekk bunnen av samme stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Server
6

Anrett ris i skåler.

Topp med svinekjøtt, hvitløksstekte grønnsaker og sesammajones.