Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
150 g
Reker
(Inneholder: Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde spor av: Soya, Melk, Egg, Sennep, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)
4 g
Middelhavsdrøm
60 g
Spinat
(Kan inneholde spor av: Selleri)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder: Egg)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder: Selleri)
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
1 pakke
Gresskarkjerner
(Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter, Peanøtter)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] og hell ut resten av vannet.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.
Skjær løk i tynne skiver.
Grovhakk tomat.
Skyll spinat.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek reker, løk, tomat, Mamas Favoritt, Middelhavsdrøm, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, eller til løken er myk.
Senk til middels varme og tilsett spinat, matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann [1/2 dl | 1 dl] og grønnsaksbuljong.
Kok i 1-2 min, eller til spaghettien er ferdig.
Rør inn spaghetti.
Anrett rekepasta i dype tallerkener.
Pynt med gresskarkjerner og finrevet ost.