Skip to main content
Middelhavsinspirert rekepasta
Middelhavsinspirert rekepasta

Middelhavsinspirert rekepasta

med cherrytomater og italiensk ost

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Skalldyr
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

150 g

Reker

(Inneholder: Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde spor av: Soya, Melk, Egg, Sennep, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

4 g

Middelhavsdrøm

60 g

Spinat

(Kan inneholde spor av: Selleri)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder: Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

Næringsinnhold

Kalorier670 kcal
Energi (kj)2805 kj
Fett24.9 g
Mettet fett11.9 g
Karbohydrater74.5 g
Sukker11.4 g
Fiber6.3 g
Protein33.3 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] og hell ut resten av vannet. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand. 

Stek reker
2

Skjær løk i tynne skiver. 

Grovhakk tomat. 

Skyll spinat. 

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek reker, løk, tomat, Mamas Favoritt, Middelhavsdrøm, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, eller til løken er myk.

Lag saus
3

Senk til middels varme og tilsett spinat, matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann [1/2 dl | 1 dl] og grønnsaksbuljong. 

Kok i 1-2 min, eller til spaghettien er ferdig. 

Rør inn spaghetti.

Server
4

Anrett rekepasta i dype tallerkener. 

Pynt med gresskarkjerner og finrevet ost.