Skip to main content
Meksikansk fisketaco

Meksikansk fisketaco

med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

Ta fredagstacoen til nye høyder med en delikatessefisk i tortillaen! Torsk passer perfekt til skarpe smaker som cajunmajones, jalapeno og krydderblandingen vår, Tex-Mex. Lag taco med kålsalat, tomat, lime, koriander og rødløk, og selvfølgelig panert torsk. Nam!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

2 stk

Tomat

½ stk

Lime

1 stk

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

½ stk

Jalapeno

½ stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

4 g

Ay Cajun-ba

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

Næringsinnhold

Kalorier750 kcal
Energi (kj)3139 kj
Fett28.7 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater78.7 g
Sukker8.4 g
Fiber9.4 g
Protein36.8 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær jalepeño i tynne skiver. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær fisk i 2 cm strimler på et annet skjærebrett.

Panér fisk
2

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Tex-Mex og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en dyp tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.

Stek fisk
3

Varm en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og ugjennomsiktig.

Lag cajunmajones
4

Bland majones, Ay Cajun-ba, og en skvett vann* i en liten skål. Bland tomat, rødløk og en skvett limesaft og halvdelen av koriander i en skål. Krydre med salt* og pepper*.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet salat med en skvett limesaft og cajunmajones [1 ss | 2 ss] i en bolle. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

Servér
6

Smør tortillabrød med cajunmajones. Fyll med salat, fisk og tomatsalat. Toppes med jalepeño og resterende koriander.