Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
½ stk
Løk
125 g
Brokkoli
1 stk
Paprika
1 stk
Hvitløk
1 stk
Lime
40 g
Søt chilisaus
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)
25 g
Peanøttsmør
(Inneholder: Peanøtter)
1.5 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor kjele. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingstrimler og krydre med salt* og pepper*. Stek i 4-5 min, rør underveis, inntil brunet og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken.
Skjær løk [1/2 stk, 2P] i 1 cm båter. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små 2 cm buketter. Skjær paprika i 1 cm tykke staver. Press eller finhakk hvitløk. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. TIPS: Man kan spise hele brokkolistilken, bare skjær vekk det nederste stykket i bunden av stilken og del resten i 1-2 cm tykke terninger.
Rengjør samme stekepanne og varm en ny skvett olivenolje* på høy varme. Tilsett brokkoli, paprika, løk, hvitløk og en klype salt* og pepper*. Stek inntil gylden eller til paprika er mør, 7-8 min. Bland peanøttsmør, soyasaus, sweet chili saus, en skvett limesaft og en skvett olivenolje* sammen i en skål. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en skvett vann* i stekepannen for enda mykere grønnsaker.
Når grønnsakene nesten er ferdige, tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Spar på litt av nuddelvannet og hell resten fra. Tilsett nudler i stekepannen med grønnsaker og drypp over litt olivenolje*.
Tilsett kylling, nuddelvann* [1 dl | 2 dl] og peanøttsausmix i stekepannen med grønnsaker. Rør godt rundt og varm opp i 1 min. Tilsett en ekstra skvett nuddelvann hvis sausen er for tykk. TIPS: Klipp nudler med en saks hvis det er vanskelig å blande.
Anrett kyllingwok i skåler. Topp nudler med limeskall og press resterende limebåter over voksenporsjonene.