
Dagens herlige fiskemiddag består av pannestekt koriander- og chilipanert hyse dandert med ovnsbakte poteter krydret med vårt spesialkrydder – Ginger Ninja. Som tilbehør lager vi en frisk pak choi-salat med gulrot, eple og lime. Vi skal også servere en hjemmelaget hvitløksyoghurt som passer perfekt til retten!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
400 g
Poteter
75 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
½ stk
Hvitløk
250 g
Hyse
(Inneholder: Fisk)
1 g
Chiliflak
1 stk
Gulrot
1 stk
Eple
1 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i to.
Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Ginger Ninja og en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Grovhakk pak choi.
Skrell gulrot til lange bånd med en skreller. Finhakk innerste del.
Del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne staver.
Bland pak choi, eple og gulrot i en stor skål. Sett til side.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland hvitløk, yoghurt og en klype salt i en liten skål. Sett til side.
Finhakk koriander.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt.
Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Pisk egg i en annen dyp tallerken.
Bland panko, koriander og chiliflak i en tredje dyp tallerken.
Dypp fisk først i mel, så i egg og sist i panko.
TIPS: Har du ikke egg, bruk 2 ss melk.
TIPS: Noen som ikke liker sterk mat? Reduser eller dropp chili.

Dekk bunnen av en stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet på innsiden blir melkehvitt i fargen.

Del lime i to.
Rett før servering, bland inn limesaft og salt i pak choi-salaten. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Anrett pak choi-salat, poteter og fisk i seksjoner på tallerkener.
Legg på en klatt hvitløksyoghurt.





























































