Skip to main content
Curry spiced fish and chips
Curry spiced fish and chips

Curry spiced fish and chips

with mayonnaise and fresh cucumber-mint salad

Tags:
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Sei

(Inneholder: Fisk)

500 g

Poteter

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

4 g

Curry-On

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

1 stk

Agurk

1 stk

Mynte

30 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold

Kalorier701 kcal
Energi (kj)2931 kj
Fett33.3 g
Mettet fett4.1 g
Karbohydrater69.1 g
Sukker6.1 g
Fiber7.1 g
Protein33.7 g
Kolesterol0.1 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6